انجمن تعمیرکاران ایران

آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

[مهم] تنظیمات تسویه حساب استخر hiveon و تغییر مقدار تسویه حساب به 0.1 اتریوم

6 ارسال ها
2 کاربران
0 Reactions
1,898 نمایش‌
admin
(@wondertk)
Illustrious Member Admin Registered, Customer
عضو شده: 4 سال قبل
ارسال‌: 450
شروع کننده موضوع  

بتازگی استخر hiveon مقدار تسویه حساب را از 0.1 اتریوم به 0.2 اتریوم تغییر داده البته نا گفته نماند که اگر با مقدار 0.2 اتریوم با شما تسویه حساب کند کارمزد انتقال را خود استخر پرداخت میکند و اگر مقدار تسویه حساب را به 0.1 تغییر دهید 6 دلار بابت انتقال از شما کارمزد دریافت میکند.مراحل را طبق تصاویر زیر انجام دهید:

ابتدا وارد استخر هایو میشویم :

سپس وارد تب payout setting شوید:

ریموت آیپی را از پایین صفحه ریگ خود کپی کنید و در قسمت آیپی آدرس payout setting  وارد کنید:

سپس طبق تصویر زیر عمل کرده و مقدار 0.2 را به 0.1 تغییر دهید 

تنظیمات را ذخیره کنید.کار تمام است

این موضوع در 3 سال قبل توسط admin اصلاح شد

نقل‌قول
(@مسعود)
New Member میهمان
عضو شده: 2 سال قبل
ارسال‌: 1

پاسخ: تنظیمات تسویه حساب استخر hiveon و سلام من مقدار اتریوم تو پنل دارم و اتریوم هم دیگه ادغام شده چطور تسویه حساب کنم مقدار اتریومی که تو پنل دارم...لطفا راهنمایی کنید 1401/07/12

پاسخنقل‌قول
admin
(@wondertk)
شروع کننده موضوع  

وارد هایو بشید.در قسمت پایین صفحه Remote ip adress  را پیدا کنید و ادرس را کپی کنید.وارد استخر hiveon بشید.در قسمت payout  ایپی ادرس را از شما میخواهد.ادرسی که کپی کردید را اونجا وارد کنید.بعد از وارد کردن صفحه ای برای شما باز میشه که میتونید حد اقل پرداخت را از 2. به مقدار کمتر تغییر بدید.مثلا شما 1. تولید داشتید مقدار را به 1. تغییر داده و save  کنید.یک قسمت payout کنار همین قسمت وجود داره که وقتی شما حد اقل پرداخت را تغییر دادید اون گزینه برای شما سبز میشه و میتونید با زدن دکمه برداشت کنید

پاسخنقل‌قول
(@ناشناس)
New Member میهمان
عضو شده: 1 ثانیه قبل
ارسال‌: 0

سلام استاد 

یعد از مرچ اتریوم حدود 0.1  از ارز من درون استخر هایوان میباشد هر چی ایمیل زدم هم نتونستم جوابی مبنی بر انتقال این پول به کیف پولم بشم . لطفا منو راهنمایی کنید 

پاسخنقل‌قول
admin
(@wondertk)
شروع کننده موضوع  

سلام

متاسفانه مهلت تسویه حساب با استخر هایو تمام شده و هیچ راهی برای برداشت نیست.مهلت تسویه حساب هایو اگر اشتباه نکنم یک ماه بعد از مرج بود 

پاسخنقل‌قول
(@ناشناس)
New Member میهمان
عضو شده: 1 ثانیه قبل
ارسال‌: 0

سلام هنوزم راهی برای تسویه استخرهایو نیست

پاسخنقل‌قول

ارسال یک پاسخ

نام نویسنده

ایمیل نویسنده

عنوان *

حداکثر اندازه فایل مجاز برابر است با 128MB