برای نصب سیستم عامل هایو نیاز به یک فلش مموری حد اقل 16 گیگابایتی ترجیحا از نوع usb3 داریم.در قدم اول باید وارد وبسایت hiveos شده و در آن ثبت نام کنیم
روی لینک register کلیک میکنیم
از یک ایمیل معتبر استفاده کنید.چون ایمیل فعال سازی برای شما ارسال میشود
رمز عبور ترکیبی از حروف بزرگ و اعداد انتخاب کنید و بعد روی لینک register کلیک کنید
سیستم عامل هایو را از لینک روبرو دانلود کنید http://download.hiveos.farm/
ایمیل فعال سازی برای شما ارسال میشود.ایمیل را باز کرده و رمیز را در کادر مربوطه وارد کنید.وارد محیط وبسایت هایو شوید و روی گزینه + کلیک کرده و add worker را بزنید
rig id و پسورد را یادداشت کنید.فایل ایمیج حاوی سیسیتم عامل هایو را بوسیله نرم افزار rufus روی فلش میریزیم
روی start کلیلک کرده و صبر میکنیم تا فرایند انتقال انجام شود.در پایان فلش حاوی سیستم عامل هایو را به مادر برد ریگ ماینینگ متصل کرده و آنرا بوت میکنیم.بعد از بالا آمدن سیستم عامل از شما rig id و پسورد را میخواهد.ریگ ایدی و پسورد را با رعایت حروف بزرگ و کوچک وارد کنید و enter کرده و y را میزنیم.بعد از پایان کار دستور firstrun -f را تایپ میکنیم تا سیستم عامل هایو بروز رسانی شود.تا اینجا سیستم عامل هایو با موفقیت نصب و راه انداری شد
اگر تمام مراحل را درست انجام داده باشید ریگ اتریوم ما مانند شکل بالا باید روشن شده و تعداد کارت های گرافیک بوسیله مربع های سبز رنگ نمایش داده میشوند.طبق شکل بالا ریگ اول من 4 کارت گرافیک دارد به ترتیب بعدی 10 و 10 و12 کارت
در صفحه اول کنترل پنل هایو روی گزینه wallet کلیک کنید
برای نگه داری اتریوم های خود باید کیف پول متامسک نصب کنید.این کیف پول هم بصورت پلاگین در مرورگر chrome قابل نصب است و هم بصورت نرم افزار اندروید.مراحل نصب متامسک را بعدا توضیح خواهم داد.طبق عکس بالا نوع coin را روی eth قرار دهید.آدرس کیف پول متامسک خود را در قسمت address وارد کنید.یک نام دلخواه برای wallet خود انتخاب کنید گزینه source را رها کنید.اگر گزینه fetch wallet balance را فعال کنید مقدار دارایی کیف پول شما در هایو نمایش داده میشود.ودر آخر گزینه create را بزنید تا wallet شما ساخته شود
تعریف Flight Sheet
مهمترین قسمت تنظیمات سیستم عامل هایو فلایت شیت است.در فلایت شیت نوع نرم افزار ماین که روی هر ریگ نصب میشود،والت متصل به ریگ،نوع استخر تعریف میشوند.در ابتدا نوع کوین را روی eth قرار میدهیم.wallet را انتخاب میکنیم.ما میتوانیم چند کیف پول در هایو تعریف کنیم و هر ریگ را به یک والت متصل کنیم.در اینجا من برای والت خودم اسم تعریف کرده ام.گزینه بعدی استخر استخراج است.به چند دلیل از استخر هایو استفاده میکنیم.چون اگر از استخر های دیگر استفاده کنیم باید بابت استفاده از سیستم عامل هایو پول پرداخت کنیم ولی اگر از استخر هایو استفاده کنیم همه چیز مجانی است.بهترین استخر استخراج اتریوم ethermine بود که بعد از جنگ روسیه و اوکراین به دلیل حمایت ایران از روسیه استخر ethermine ایران را تحریم کرد.گزینه بعدی نرم افزار ماینر است.ده ها نرم افزار مختلف جهت ماین وجود دارد. بهترین نرم افزار برای کارت های nvidia نرم افزار Trex miner است که بصورت تخصصی فقط برای کارت های انویدیا است.نرم افزار تخصصی کارت های amd هم TeamRedMiner است.در اینجا چون کارت های من انویدیا است از نرم افزار trex استفاده میکنم.در آخر یک اسم برای فلایت شیت خود انتخاب کنید و گزینه create flightsheet را بزنید تا ساخته شود.
از قسمت بالا وارد ریگ مورد نظر خود شوید.روی فلایت شیت بروید و فلایت شیتی که ساختیم را انتخاب کنید و بعد روی گزینه موشک کلیک کرده تا فلایت شیت روی ریگ اعمال شود
دستگاه شما به استخر متصل شده و شروع به استخراج اتریوم میکند
جهت مشاوره،نصب و راه اندازی ریگ ماینینگ در محدوده استان تهران و البرز در خدمت شما عزیزان هستم
تماس:09106979775
09308538260