انجمن تعمیرکاران ایران

آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

اموزش رباتیک

1 ارسال ها
1 کاربران
1 Reactions
659 نمایش‌
ارسال‌: 2
شروع کننده موضوع
(@taha_sj)
New Member
عضو شده: 3 سال قبل

فواید آموزش رباتیک به کودکان و دانش آموزان چیست ؟

من در زمان دانشجوی و حتی دانش آموزی متاسفانه دغدغه اصلی ذهنیم شغل آینده و میزان درآمدم بود و اساتید من به جای راهنمایی صرفا با سرزنش، ذهنیت من را خراب تر می کردند.
به خاطر همین موضوع بعد از تولد اولین فرزندم به شدت به دنبال راهی برای حل این مسئله در زندگی ایشان بودم و زمانی که روشهای تحصیل در کشور های مترقی به خصوص فنلاند رو مطالعه کردم به این نتیجه رسیدم آموزش باید با ایجاد انگیزه، اشتیاق و اطمینان از درآمد همراه باشد.
در اولین قدم به این نتیجه رسیدم انگیزه زمانی ایجاد می شود که مطمئن باشم رشته تحصیلی فرزندم آینده درخشانی داره و با یک سرچ ساده به این نتیجه رسیدم که رشته رباتیک و هوش مصنوعی یکی از پردرآمدترین مشاغل آینده خواهد بود.
حتی بعد از اینکه فرزندم رو پیش یک مشاور بردم و از ایشان راهنمایی خواستم، باز هم همین پیشنهاد تکرار شد .
بعد ازآشنایی با آموزشگاه فنی حرفه ای رباتیک آریانا نصرمتوجه شدم، در ایران هم عزیزانی هستند که به دنبال کیفیت آموزش و نوآوری برای دانش آموزان هستند.
کادر تخصصی با بیش از 10 سال سابقه درخشان در مسابقات بین المللی و داخلی و همین طور تولید بهترین و به روزترین محتوای آموزش مجازی و بسته های آموزش رباتیک به فرزندم کمک کرد خیلی از مهارت های مورد نیاز برای ورود به بازار کار رباتیک رو بدست بیاره و تا حد زیادی دغدغه اصلی من حل شد.

ارسال یک پاسخ

نام نویسنده

ایمیل نویسنده

عنوان *

حداکثر اندازه فایل مجاز برابر است با 128MB

پیش‌نمایش 0 رونوشت ذخیره شد
اشتراک: