سلام من یه ماشین 405 2000 کاربراتور دارم میخوام انژکتور کنم چقدر هزینه داره
باید قطعات اصلی رو استوک بگیرید.حد اقل 10 تومن هزینه داره بدون اجرت تعمیرکار
سلام.من دوهزار مدل۷۴دارم میخوام انژکتورش کنم این لوازمی که گفتید اینجا را تهیه کنم اوکی هست؟؟میخوره؟؟
نیازی به تعویض سرسیلندر نداره؟
سر سیلندر نیاز به تعویض نداره.این لوازم تست شده و عالی جواب میده
@wondertk سلام و خسته نباشید.اگه سرسیلندر خود 2000 بندازیم پس اون قسمت دلکو رو چیکار کنیم؟بمونه روش؟
اون قسمت توسط هوزینگ ترموستات جدید پر میشه.هوزینگ ترموستات یک قظعه آلومینیومی هستش و در لیست قطعات نوشتم
مدل ساژم بدون سنسور میل سوپاپ
سلام استاد عزیزم.ببخشید من زیاد سوال میپرسم.برای خرید سیمکشی فروشنده ها گیج میشن برای ایسیو sl96.میگن نمونه بیار.چیکار کنم؟بعضیاشم میگن کدشو بگو
ببخشین در ضمن اگه ایسیو sl96 اون برچسب آبی رو نداشت از کجا تشخیص بدیم مربوط به پژو هست؟
فقط دامپ نرم افزارش فرق میکنه.پیکانی و پژویی فرقی نداره.اگر پیکانی بگیرید کات آف میاد روی دور موتور 5.5
بگید سیم کشی پژو مدل 82 ای سی یو تک فیش
@wondertk سلام پقت بخیر یه سوال داشتم ایسیو رو پیش هر کی کیبرم میگه پیکانی هستش بدرد پژو نمیخوره چیکار کنم
پیکانی هیچ مشکلی نداره روی پژو کار میکنه فقط مصرف یکم بالا میره و کات آف میاد روی دور 5.5
در صورتی که کات آف خود پژو روی 6.5 هستش
پیکانی بخرید و بعدش برنامه پژو روش بزنید.البته کار هر کسی نیست و باید آیسی ایپرامش در بیاد بیرون و روی پروگرامر انجام بشه
سلام فلایویل انژکتوری بخر با. سنسور دور موتور دقت کن. ک گیربکس جای سنسور داشته باشه نداشته باشه باید بدی درست کنن