انجمن تعمیرکاران ایران

آگاه‌سازی‌ها
پاک‌کردن همه

[حل شده] فایل فلش مودم ایرانسل مدل TD-I40-A1

8 ارسال ها
3 کاربران
0 Reactions
846 نمایش‌
admin
ارسال‌: 450
Admin Registered, Customer
شروع کننده موضوع
(@wondertk)
Illustrious Member
عضو شده: 4 سال قبل

دامپ فلش مودم رومیزی ایرانسل مدل TD-I40-A1 خدمت همکاران عزیز 

irancell TD-I40-A1

7 پاسخ
admin
شروع کننده موضوع
(@wondertk)
Illustrious Member

دوستان عزیز مک آدرس این فایل برابر است با b0-ea-bc-8f-86-1c که باید قبل از رایت در پروگرامر آنرا با مک اصلی دستگاهتون جابجا کنید (در خط 00040028)

پاسخ
admin
شروع کننده موضوع
(@wondertk)
Illustrious Member

کسانی که با فایل اول مشکل داشتند از این فایل استفاده کنند.دامپ اول بصورت SIMPLE بوده و فاقد منوهای اصلی است

این فایل فول منو بوده و فابریک مودم ایرانسل است.مک آدرس این فایل:b0-ea-bc-df-1e-5e 

irancell TD-I40-A1 FULL

پاسخ
ارسال‌: 2
(@mdehqan)
New Member
عضو شده: 1 سال قبل

سلام

پسورد پیش فرضی که کف مودم نوشته و SSID های پیش فرض وای فای رو کجا میشه اصلاح کرد ؟

پاسخ
3 پاسخ
admin
(@wondertk)

Illustrious Member

@mdehqan با آیپی وارد کنترل پنل مودم بشید.در قسمت security  نام وای فا و پسوردش براحتی قابل تغییره

آیپی مودم زیرش نوشته شده.اون رو در گوگل کروم در قسمت آدرس تایپ کنید.یوزر و پسورد هم زیر مودم نوشته شده

پاسخ
میهمان
(@mdehqan)

New Member

@wondertk 

اینو متوجه هستم که شما گفتین.

وقتی با فریموری که اصلاح شده است مودم ریست بشه SSID و WiFi Pass دیفالت مودمی که فایل فریمور رو برداشتین برمیگرده و دیگه در مودم جدید قابل استفاده نیست. دقیقا همونطور که مک آدرس رو آدرس دادین و عوض شد میدونید کجای فایل dump رو باید اصلاح کنم که پسورد وای فای و SSID کف مودم هم برای همیشه درست بشه ؟
مشکل زمانی پیش میاد که اکر من یک بار مودم رو ریست کنم اطلاعات اون مودمی روش ست میشه به عنوان پیش فرض که فایل فریمور رو دامپ گرفتم و لذا با اسم و پسورد مودم متفاوت میشه. 

پاسخ
(@mdehqan)

New Member

@wondertk

وقتی با فریموری که اصلاح شده است مودم ریست بشه SSID و WiFi Pass دیفالت مودمی که فایل فریمور رو برداشتین برمیگرده و دیگه در مودم جدید قابل استفاده نیست. دقیقا همونطور که مک آدرس رو آدرس دادین و عوض شد میدونید کجای فایل dump رو باید اصلاح کنم که پسورد وای فای و SSID کف مودم هم برای همیشه درست بشه ؟
مشکل زمانی پیش میاد که اکر من یک بار مودم رو ریست کنم اطلاعات اون مودمی روش ست میشه به عنوان پیش فرض که فایل فریمور رو دامپ گرفتم و لذا با اسم و پسورد کف مودم متفاوت میشه. 

پاسخ
میهمان
(@mdehqan)
New Member

مشکل زمانی پیش میاد که اکر من یک بار مودم رو ریست کنم اطلاعات اون مودمی روش ست میشه به عنوان پیش فرض که فایل فریمور رو دامپ گرفتم و لذا با اسم و پسورد مودم متفاوت میشه. 

پاسخ

ارسال یک پاسخ

نام نویسنده

ایمیل نویسنده

عنوان *

حداکثر اندازه فایل مجاز برابر است با 128MB

پیش‌نمایش 0 رونوشت ذخیره شد
اشتراک: